Na overlijden een snelle woningontruiming van een huurhuis nodig?

Na overlijden een snelle woningontruiming van een huurhuis nodig?

Moet u binnenkort een woning ontruimen na het overlijden van een familielid? In eerste instantie  heeft u wel wat anders aan uw hoofd uiteraard. Maar u komt er uiteindelijk toch niet onderuit: het huis moet leeggeruimd worden.

In het geval van een huurhuis moet het leeg en netjes worden opgeleverd volgens bepaalde regels. De meest dierbare persoonlijke spullen en de administratie zijn vaak de eerste dingen die mensen weghalen uit de woning. Maar dan…

Complete ontruiming en oplevering in regio Den Haag

parelketting van oma

De oplevering  van een huis houdt meer in dan een paar ordners, fotolijstjes en (o)ma’s sieraden in een doos leggen. Een huis leegruimen na het overlijden van een naaste is best moeilijk. Elk ding wat u oppakt roept ineens een herinnering op.  Tegelijkertijd heeft u waarschijnlijk ook geen ruimte om alles zelf te bewaren en over te nemen en heeft u uw eigen inboedel al compleet.

Bijna niemand kijkt daarom met plezier uit naar een ontruiming. Al die spullen die uitgezocht moeten worden en dan nog de inboedel verdelen, opslaan of verkopen. Heeft u daar de tijd niet voor of ziet u er tegenop? Kees Talen en zijn team van woningontruimen.nl nemen deze zorgen en inspanningen van u over.

Spoedontruiming na het sterven van uw naaste

Woonde uw familielid in een verzorgingstehuis? Helaas moeten deze kamers vaak binnen een week al leeggemaakt zijn. Alsof u in die eerste week al niet genoeg drukte en stress heeft door alle emoties en het regelen van de uitvaart…

Zit u ook in deze situatie en zit u met de handen in het haar? Woningontruimer Kees Talen is u dan graag tot dienst. Kees Talen maakt de kamer snel volledig leeg en bezemschoon. U kunt zich volledig richten op het afscheid.

Wat gebeurt er bij een ontruiming van een huis of kamer?

rollators verpleeghuis kamer ontruimenHet liefst komen we vooraf even langs om de locatie te bekijken, zodat we een goede offerte kunnen opstellen. Bij een akkoord verzorgen wij de complete ontruiming van de woning. U hoeft alleen aanwezig te zijn om de deur voor ons open te doen. Wij leveren alles bezemschoon op en doen zo nodig ook kleine klusjes zoals gaten dichten. Ook raambekleding en vloerbedekking worden verwijderd.

Kees Talen is ook inboedelopkoper. Daarom heeft u met woningontruiming.nl ook geen zorgen meer over het verkopen van de spullen via Marktplaats. Afhankelijk van de kwaliteit van de inboedel kan dit in mindering worden gebracht op de kosten van de ontruiming.

Wilt u hulp bij het ontruimen van een woning in regio Haaglanden? Wij helpen u graag.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u een offerte aanvragen? U kunt ons bereiken op  06-53 62 1962 of 070-3238260. U kunt ook e-mailen naar talen183@planet.nl (graag met vermelding van uw telefoonnummer).

vrachtauto kees talen woningontruiming

Speak Your Mind

*