Moet u ook door ziekte of overlijden een inboedel verkopen of een woning ontruimen?

Moet u ook door ziekte of overlijden een inboedel verkopen of een woning ontruimen?

Heeft u ook een overlijden in uw familie door griep of longontsteking?

koud huis na overlijden door griepZowel in de zomer als in de winter zijn er altijd pieken te zien in het aantal sterfgevallen, vooral bij ouderen. In deze tijd van het jaar wordt kou, griep of longontsteking hen helaas vaak fataal.
Elk jaar
weer is er een flinke piek te zien in het aantal sterfgevallen bij ouderen door de gevolgen van griep. Ook nu heerst er al wekenlang een griepepidemie in het land. Aangezien u dit artikel leest, is de kans groot dat ook u te maken heeft met een sterfgeval.

Bent u wel gezond genoeg voor het ontruimen van een woning?

vrouw koud ziekWanneer u zelf ook niet in optimale gezondheid verkeerd door verkoudheid of griep, dan heeft u waarschijnlijk niet veel energie om alles te regelen rond het opruimen en ontruimen van de woning van de overledene. Alle emoties rondom het sterven en het nu al voelbare gemis helpen ook niet om gezond te blijven.

Bij het ontruimen moet u steeds  van binnen naar buiten lopen om spullen weg te brengen. Dat is haast vragen om ziek te worden in zo’n stressvolle periode na een overlijden. Laat u daarom – juist in deze periode – helpen door een professionele woningontruimer.

Gun uzelf wat rust en kies voor een professional

Vaak moet een woning binnen afzienbare tijd leeggeruimd zijn om plaats te maken voor een nieuwe bewoner. Een professionele woningontruimer, zoals Kees Talen, geeft u wat rust en ruimte. U kunt erop vertrouwen dat alles netjes wordt geregeld. Samen met u of een ander familielid loopt hij met u door de ruimte om te zien wat er moet gebeuren. Aan de hand daarvan wordt de prijs bepaald.

Alleen inboedel verkopen of woning gereedmaken voor oplevering?

U kunt zelf bepalen of u alleen bepaalde inboedel wilt verkopen of dat u hulp wilt bij het gereedmaken van de kamer of het appartement voor de oplevering. Uiteraard worden alle persoonlijke stukken netjes voor u bewaard.
Met hulp van Kees Talen kunt u het rustig aan doen, zodat u niet in alle tumult ook nog eens ziek wordt. In het geval van een ontruiming wordt alles netjes achtergelaten: eventuele vuiligheid wordt schoongemaakt, de vloer wordt verwijderd en gaten in de muur van bijvoorbeeld fotolijstjes worden netjes dichtgemaakt. Precies zoals de verhuurder dat graag ziet.

Laat u ontzorgen bij het woning ontruimen door Kees Talen uit Den Haag

Werkgebied Woningontruimen.nl

Is een naaste van u overleden en ziet u het niet zitten om hele dagen bezig te zijn en met spullen te sjouwen? Staat de woning binnen 30 kilometer van Den Haag? Neemt u dan vandaag nog contact op met Kees Talen, de inboedelopkoper en woningontruimer uit Den Haag. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de klus snel en vakkundig afgerond is.
U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Belt u ons op  06-53 62 1962 of 070-3238260. E-mailen kan naar talen183@planet.nl. Wilt u dan uw telefoonnummer vermelden in de e-mail alstublieft?

Speak Your Mind

*