Kleiner gaan wonen in Den Haag: overbodige inboedel verkopen

Kleiner gaan wonen in Den Haag: overbodige inboedel verkopen

Je kijkt het huis rond en uiteindelijk ben je dapper genoeg om het toe te geven; Het huis is te groot voor ons geworden. We moeten kleiner gaan wonen. De kinderen en kleinkinderen komen nog op bezoek, maar nooit zoveel tegelijk dat elke kamer nodig is. En zelfs al komen ze allemaal, dan mogen ze gerust wat matrassen op de vloer in de woonkamer leggen en “kamperen”.

Kleiner gaan wonen in Den Haag:
hoe verkoop je de overbodige inboedel?

Wat doe je met een overvolle woning?

Nu daar je het hebt toegegeven; wat doet een mens hieraan? Hoe pak je het aan? Tientallen jaren heb je allerlei spullen verzameld. Elk vertrek zit vol. Meubels, boeken, speelgoed, elektronica, noem maar op. En dan nog wat er in de berging ligt. Je probeert maar niet te denken aan de berging.

Meubels en andere inboedel verkopen

Van de kinderen heb je gehoord dat je tegenwoordig alles via marktplaats en facebook kwijt moet kunnen. Hoe begin je daarmee? Van alles eerst een goede foto maken? Wel opletten in welke groepen je het post hè, merkte een kleinkind nog op. Dat wordt helemaal niks.

Kleiner gaan wonen

Ontruiming van zolder berging oude koffersJe hebt makkelijk een paar duizend verschillende dingen die je gewoon te veel hebt als je kleiner wilt gaan wonen. Als je al dit werk eerst moet doen, besluit je misschien om gewoon te blijven waar je bent.

Het schiet je te binnen dat een vriendin van je uit Den Haag een paar jaar terug ook kleiner is gaan wonen. Je moet die eens ondervragen worden hoe zij dat heeft aangepakt…

Woningontruimer en inboedel opkoper in Den Haag

Een woningontruimer! Wat een uitkomst. Je had er helemaal niet bij stil gestaan.

Zo een man die langskomt en je hele woning voor je leeghaalt. Geweldig! Je geeft zo een man aan wat je echt wilt houden en waar je die spullen naar toe wilt en de rest van je inboedel kan hij allemaal van je opkopen als je dat kwijt wilt.

In de regio Den Haag moet je bij Kees Talen zijn, hoor je van die vriendin. Hij staat vaak met een advertentie in het krantje De Oud Hagenaar, dus dat is makkelijk terug te vinden. Goed, gelijk maar even bellen om een afspraak te maken!

Ook snel en zonder zorgen uw huidige woning leeg en schoon?

vrachtauto kees talen woning ontruimen

Wilt u ook verhuizen naar een kleinere woning en maakt u zich zorgen wat u moet doen met alle overbodige meubels en andere inboedel? Belt u dan Kees Talen op 06 – 53 62 19 62 of 070 – 323 82 60. Kees is al sinds 1973 specialist in het ontruimen van huizen en het opkopen van inboedel, ook voor het verkopen van uw antiek en kristal kunt u bij hem terecht.

Speak Your Mind

*