Kees Talen biedt hulp bij snel verkoopklaar maken van jullie huis

Kees Talen biedt hulp bij snel verkoopklaar maken van jullie huis

Snelle verkoop nodig van jullie huis? Hebben jullie misschien financiële problemen? Wil je een gedwongen verkoop van een bank voor zijn? Of gaan jullie door veranderingen in jullie leven plotseling verhuizen naar een andere plaats of een ander land en willen jullie geen dubbele lasten dragen? Misschien kan Kees Talen van Woningontruimen.nl dan hulp bieden.

Niet iedereen is gezegend met een rijke fantasie. Sommige mensen hebben grote moeite om zich voor te stellen hoe een ruimte eruit zal zien als het leeg is of als hun eigen spullen erin staan. Als het huis op dit moment nog behoorlijk vol staat met allerlei spullen dan kan dat een hoop potentiële kopers afschrikken, alleen al afgaande op de foto’s op Funda. Die mensen komen dus niet eens in het echt bezichtigen.

Woningontruiming van Kees Talen bespaart tijd en energie

vrouw met verhuisdoosMisschien is het voor jullie ook wel even slikken en raar om te bedenken dat iemand anders jullie spullen niet leuk vind en de inrichting veel te druk. Als jullie het huis snel willen verkopen, zal er toch iets moeten gebeuren. Je wilt toch de indruk wekken dat het om een groot en ruim huis gaat met voldoende ruimte voor de spullen van de koper. Denk daarbij ook aan de bergruimte op zolder, onder het appartementencomplex of de berging in de tuin. Een woningontruiming door Kees Talen is dan de investering waard, want je bent heel snel en op een nette manier van het probleem af. Scheelt tijd en energie die je weer in andere zaken kunt steken.

Werkwijze voor en tijdens het ontruimen van het huis

Voorafgaand lopen jullie samen door het huis en bespreken wat er moet gebeuren. Moet echt alles bewaard blijven, kunnen er spullen weggegooid worden of kan Kees een deel inboedel van jullie opkopen? Als er veel bewaard moet blijven is het misschien een idee om tijdelijk een opslag te huren, zodat de spullen uit het huis daar naartoe gebracht kunnen worden. Zijn er op dit moment felle kleuren op de muren? Ook dit schrikt de meeste mensen af. Het team van Kees Talen kan dit ook gelijk aanpakken in hun werkzaamheden. Gaatjes in muren worden daarbij direct gestopt.

Snel, discreet en vakkundig verkoopklaar maken

Om een huis snel te verkopen helpt het als de woning er fris en ruimtelijk uitziet. Kees Talen helpt u graag om uw huis snel, discreet en vakkundig helemaal verkoopklaar te maken door (een deel van) de inboedel weg te nemen, gaatjes in de muren te stoppen en de muren wit te schilderen als dit nodig is.

handen schudden afspraakNeem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking naar 0653621962 of e-mail naar info@woningontruimen.nl (graag uw telefoonnummer hierbij vermelden). Ervaar zelf de voordelen van een professionele woningontruiming met inboedelopkoop.

Speak Your Mind

*