Huurwoning laten ontruimen na een slechte huurder

Huurwoning laten ontruimen na een slechte huurder

Verhuur je een ruimte aan anderen? En moet je deze nu gaan ontruimen, omdat de huurder niet zo ‘leuk’ was als vooraf gedacht? Bespaar je de stress en frustratie. Laat de woning, garage of andere ruimte ontruimen door een professionele woningontruimer.

Het lijkt wel een situatie zo uit een film… Meestal vind je die aangenaam wanneer je eigen leven daar niet direct bij betrokken raakt. Nu moet je een woning gaan ontruimen, na een heel gedoe met de politie.

Huur appartement vol met spullen laten ontruimen

“Zet dat flatje maar in de verhuur”, zei je vrouw, nadat je zoon was afgestudeerd en in zijn eigen stulpje trok. “Kunnen wij wat bijverdienen plus de overwaarde opstrijken”, zei ze. Allemaal hele slimme plannen.

Nu zit je met een flat vol met spullen en moet je die zelf eerst laten ontruimen, voordat er weer een nieuwe huurder in komt. Misschien doe je dat ding gewoon van de hand daarna. Hoe dan ook, die ontruiming moet je nu eerst nog regelen, of je nu een nieuwe huurder strikt of dat je het in de verkoop zet.

De verdwenen huurder

vogels zijn gevlogenHet leek nog zo een geweldige huurder. Betaalde altijd stipt op tijd. Nooit klachten van de buren. Als je de politie moet geloven, zat die gast er praktisch nooit. In het beste geval was het een veredelde berging voor van alles en nog wat dat die gast voor kortere of langere tijd kwijt moest.

Gelukkig heeft ‘ie er geen zooi van gemaakt en ziet het er ordelijk uit. Vandaar dat je ook nooit argwaan kreeg. De weinige buren die een blik door de geopende deur hebben kunnen werpen, zagen allemaal een nette woning.

Politieonderzoek tussen de spullen

Intussen is het al een paar maanden terug dat het onderzoek is afgerond, het huurcontract is verlopen en als hij de politie moet geloven, zit die gast in het beste geval ergens aan de andere kant van de Middellandse zee. En nee, als ‘ie nog leeft, dan is het hem aangeraden om nooit meer te verschijnen, zei de rechercheur nog.

Professioneel woning ontruimen in Den Haag

Eergisteren reed je door Den Haag en zag je plotseling een vrachtwagen met daarop groot “www.woningontruimen.nl”. Had jij daar even een mazzel. Je was al bang dat je weer overgeleverd was aan het netwerk vriendinnen van je vrouw. Die kwamen vaak met van die halfgare klusjesmannen aanzetten. En als je zelf niet handig bent en sociaal actief….tja.

Kees Talen: ‘woning ontruim ridder’ op de vrachtwagen

vrachtauto kees talen woningontruimingThuis aangekomen, nam je niet eens de moeite om uit de auto te stappen. Net op je mobiel ging je naar de website en zag het mobiel telefoonnummer 06-53621962. Ene Kees Talen nam op. “Ik vermoed dat jij mijn ridder op de vrachtwagen zal zijn Kees”, begon jij enthousiast. Van dat ridder zijn, wist Kees nog niet zo, maar hij bleek een meester in woning ontruimingen te zijn en dat was alles wat telde.

Wij helpen u ontruimen in Den Haag en omtrek

Heb je ook hulp nodig om een flat, appartement of een andere ruimte te ontruimen? Neem dan, net als hierboven beschreven, snel contact met ons op. We komen dan geheel vrijblijvend langs om een goede prijs te kunnen bepalen voor het werk. Je kunt erop rekenen dat we netjes en snel werken. Bel 06-53621962 of mail naar info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.Plattegrond 30km Woningontruimen.nl

Speak Your Mind

*