Huis leegmaken na echtscheiding of relatiebreuk

Huis leegmaken na echtscheiding of relatiebreuk

Hoe ontruim je een gezamenlijke woning wanneer je elkaar niet meer wilt zien?

Bestaat jouw goede voornemen voor dit nieuwe jaar uit het verbreken van de relatie met je (ex)partner? Of heeft je partner zojuist het slechte nieuws gebracht? Je bent helaas niet de enige. Wist je dat het aantal echtscheidingen in januari maar liefst 40% hoger is dan in andere maanden?

Is het een winterdip die ervoor zorgt dat je de relatie niet meer ziet zitten? Zijn jullie de laatste tijd veel meer samen thuis en merk je dat je je steeds meer irriteert aan je partner of juist helemaal niks meer voelt? Hebben jullie gezamenlijk nog even de schijn opgehouden tijdens de feestdagen of is de bom juist ontploft tijdens het kerstdiner met de (schoon)familie?

Hoe dan ook, je had dit einde waarschijnlijk niet bedacht toen jullie samen dit huis betrokken en gingen inrichten…

Is jullie warme nest een iglo geworden?

Wat eerst een liefdevol ingericht en gezellig huis was, voelt nu leeg en koud. Aan de andere kant wil je ook niet alle spullen cadeau doen aan de ander. De boel moet dus netjes verdeeld worden.

Hoe doe je dat wanneer je elkaar niet meer kan of wil aankijken? Wanneer je totaal geen zin en energie hebt om nog samen in een ruimte te zijn. Vrienden en familie zijn partijdig en gooien vaak alleen maar meer olie op het vuur. Je hebt al genoeg aan je hoofd met alle emoties en alle zaken die geregeld moeten worden.

Professionele ontruiming van het gezamenlijk huis

Neem dan contact op met een discrete en professionele woningontruimer om alles netjes voor jullie te regelen. Woont u tot ongeveer 30 kilometer van Den Haag? Belt u dan naar Kees Talen  (06 – 53 62 1962 of 070 – 32 38 260) voor een professionele en snelle ontruiming en bezemschone oplevering. Kees Talen heeft al sinds 1973 ervaring in het ontruimen van woningen en het opkopen van inboedels en huisraad.

Goed geregeld, netjes verdeeld

Maak vooraf schriftelijke afspraken welke spullen naar welk nieuw adres moeten en met hulp van Kees Talen van woningontruimen.nl wordt de gezamenlijke woning netjes ontruimd zonder dat jullie elkaar in de haren vliegen. Uiteraard wordt er goed met uw spullen omgegaan. Een woningontruiming door Kees Talen geeft u rust. Het geregel en gedoe kunt u achter u laten.

U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte opvragen. E-mailen kan naar talen183@planet.nl. Wilt u dan ook uw telefoonnummer vermelden in de e-mail alstublieft?

 

Speak Your Mind

*