Heeft u een inboedel opkoper nodig in Den Haag?

Heeft u een inboedel opkoper nodig in Den Haag?

handen schudden afspraakMoet u in Den Haag of omgeving een huis leegruimen door overlijden, scheiding, emigratie of om een andere reden? Zoekt u iemand om u te helpen de woning helemaal leeg en netjes te maken? Dan bent u aan het goede adres bij inboedel opkoper Kees Talen.

Ook al kunt u in principe een heleboel zelf doen bij het leegruimen van een huis, om allerlei redenen gaat dat soms niet. Of misschien hebt u al een begin gemaakt, maar kwam u er gaandeweg achter dat het toch meer voeten in de aarde had dan u van tevoren dacht.

Opkoper van uw inboedel in regio Den Haag

Een professionele woningontruimer en inboedel opkoper die alle overbodige inboedel van u overneemt is dan het antwoord op uw probleem. Dat scheelt sowieso een hoop gesjouw en gezeur op marktplaats om alle spullen weg te halen.
Tijdsdruk van de woningbouwvereniging of een hypotheek die betaald moet worden, ziekte, te hoog oplopende emoties die u belemmeren om op te ruimen of fikse ruzie met andere familieleden kunnen ervoor zorgen dat u beter Kees Talen kunt inhuren.

Woningontruiming: snel leeg en bezemschoon

leeg huis open haardWe kunnen u niet helpen om ziekte of familieruzie op te lossen, maar in elk geval zorgen we ervoor dat de woning snel leeg en bezemschoon is. Uiteraard houden we alle persoonlijke zaken die we tegenkomen apart. Dit kunt u later op uw eigen tempo doornemen.

Ruime ervaring als inboedelspecialist – ook voor antiek

Kees Talen werkt al sinds 1963 als inboedel opkoper en woning ontruimer, dus uw huis is in goede handen. Door zijn jarenlange ervaring weet Kees Talen ook uw antieke stukken op de juiste waarde te schatten.

Taxatie en offerte aanvragen opkoop inboedel

Woont u in Den Haag, Westland, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk of in een van de omringende plaatsen? Neem gerust telefonisch contact op met Kees Talen. Dan kunt u de verkoop van de inboedel en al uw andere vragen bespreken.
Belt u ons op 06 – 53 62 19 62 of 070 – 323 82 60. U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl, vermeldt dan wel uw telefoonnummer in de e-mail alstublieft.Plattegrond 30km Woningontruimen.nl

Speak Your Mind

*