Wilt u antiek verkopen in regio Den Haag? Bel Kees Talen!

Wilt u antiek verkopen in regio Den Haag? Bel Kees Talen!

Wilt u antieke meubels of ander antiek verkopen? Dan kunt u bij Kees Talen terecht. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij antiek heel precies taxeren. Ook hoeft u niet zelf te gaan slepen met de antieke meubels of andere stukken. Wanneer u het eens bent met de prijs, nemen we dit direct mee in onze vrachtwagen. Klaar is Kees!

Interieur veranderen

Bent u uitgekeken op uw interieur en gaat de inrichting binnenkort volledig op de schop? Past antiek straks niet meer in de ‘look & feel’ van uw huis? Maar wilt u uw waardevolle stukken toch ook niet zomaar op marktplaats verpatsen voor een appel en een ei?

Dan is het fijn om er een vakman naar te laten kijken, een ervaren taxateur. Iemand die oog heeft voor mooi antiek. Dan komen uw antieke meubels toch nog goed terecht.

Wij kunnen al uw antieke meubels en andere stukken voor u opkopen en ook zelf meenemen. Uw antiek is in goede handen en u hoeft niet te ‘leuren’ met uw kostbare inboedel.

Verkoop van antiek uit erfenis

Is een familielid van u onlangs overleden en heeft u een prachtige antieke kast gekregen? Alleen… u vindt hem eigenlijk niet zo prachtig, want het is totaal uw stijl niet. U heeft geen flauw idee wat u er mee aanmoet. Er is geen ruimte voor in uw woning en de kast komt totaal niet tot z’n recht…

In zo’n geval kunt u rekenen op Kees Talen als inboedel opkoper en taxateur. Ook voor andere zaken die u wellicht heeft geërfd en waar u niks mee heeft, zoals kristal of kleinere antieke spullen, kunt u bij hem terecht.

Inkoop van antiek en taxatie in Zuid-Holland

Kees is al sinds 1973 specialist in het ontruimen van huizen en het opkopen van inboedel, antiek en kristal hoort daar zeker bij. Door zijn jarenlange ervaring weet Kees Talen uw antieke meubels daarom op de juiste waarde te schatten.

Woont u in Den Haag of in deze regio, zoals in Westland, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk of in een van de omringende plaatsen? Belt u dan Kees Talen op 06 – 53 62 19 62 of 070 – 323 82 60 om uw vragen te bespreken en een offerte op te vragen. U kunt ook e-mailen naar info@keestalen.nl , laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Speak Your Mind

*